Tarieven

Kimberley kinder- en jeugdbegeleiding hanteert de volgende tarieven.

In de tarieven zit administratie, kort (telefonisch) overleg, het gebruik van materialen en BTW inbegrepen. Een pakket-prijs dient vooraf betaald te worden. Persoonlijke begeleiding wordt aan het einde van de maand in rekening gebracht. Voor de overige facturen geldt dat deze na ieder contactmoment verstuurd worden. Eventueel kan contant betalen ook, er is geen PIN aanwezig. Voor lopende trajecten worden de tarieven niet veranderd, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Kennismaking
0,5 – 1 uur
Gratis
Intake-* of evaluatiegesprek
1 – 1,5 uur
€50,-
Coaching
1 uur
€50,-
Vida weerbaarheidstraining (individueel)
8 sessies van 45 minuten
€375,-
Vida weerbaarheidstraining
8 sessies van 45 minuten, max. 4 deelnemers
€199,-
Reiskosten**
Per kilometer
€0,19

Vergoedingsmogelijkheden

Pedagogische begeleiding kan worden vergoed vanuit het PGB. Heeft uw kind nog geen PGB, dan kunt u dit aanvragen bij uw gemeente. Zie voor meer informatie www.pgb.nl. Ook coaching trajecten kunnen betaald worden vanuit het PGB, als activerende begeleiding.

Heeft u geen recht op PGB, dan kunt u eventueel via de gemeente in aanmerking komen voor een vergoeding. Ik heb mij namelijk aangesloten bij Samen Sterk Zorg, die een contract heeft met de gemeente. Hiervoor is een verwijzing nodig van de huisarts.
Daarnaast kunnen kosten voor coaching worden opgevoerd als zorgkosten bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Heeft u een afspraak staan, maar zijn jullie verhinderd? Dan hoor ik dat graag 24 uur van tevoren, anders ben ik genoodzaakt om de gemaakte kosten alsnog in rekening te brengen.

* Wanneer we van start gaan met een begeleidingstraject, breng ik 25% korting aan op de prijs van het intakegesprek.

** Reiskosten zijn alleen van toepassing op pedagogische begeleiding.

Op de begeleiding door Kimberley Kinder- en jeugdbegeleiding zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Je privacy is bij mij gewaarborgd. Meer weten? Lees hier de privacyverklaring!

Praktijk gesloten

Dag lieve bezoeker,

Op dit moment is de praktijk van Kimberley gesloten. Dit betekent dat zij voor nu geen nieuwe klanten aanneemt. Mocht je behoefte hebben aan iemand die meedenkt over eventuele andere mogelijkheden, voel je dan vrij om alsnog even een berichtje te sturen. Voor informatie over één van mijn collega’s, raad ik je daarnaast aan om eens op www.samensterkzorg.nl te kijken.

Groetjes,

Kimberley